header-4

Kapsalon

¼¶°«De klant staat bij ons centraal. Zowel dames, heren en kinderen. Kwaliteit, passie en bevlogenheid staan bij Wendiez Kapsalon hoog in het vaandel. Een professionele behandeling en een perfect resultaat is zeer belangrijk bij Wendiez Kapsalon. Maar natuurlijk ook een gezellig babbeltje en niet te vergeten een lekker kopje koffie hoort daar bij. Dat maakt een bezoek aan onze kapsalon zo aangenaam. Dag in, dag uit zorgen onze enthousiaste haarstylisten dat onze klanten de kapsalon met een goed gevoel verlaten.

Wendiez Kapsalon werkt met of zonder afspraak, dus je bent op elk moment van harte welkom. Loop eens binnen om je te laten knippen, stylen of vraag advies over de laatste trends.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends volgen wij met regelmaat cursussen. Dit resulteert erin dat we uitgebreid advies kunnen geven over wat specifiek bij uw haar past en de nieuwste technieken kunnen toepassen.Wij werken met de professsionele produkten van Wella.

Wendiez kapsalon is zowel voor dames als voor heren. Maar we zijn er ook voor de allerkleinsten onder ons. We hebben een gezellige kinderhoek ingericht waar de kleintjes kunnen kleuren of met lego kunnen spelen. Op woensdag hebben we een speciale kindermiddag. We knippen kinderen t/m 12 jaar voor € 10,55

Geplaatst in Geen categorie